Ο Άρης «κατάφερε» να μπει στα πλέι-άουτ!

«Πικρή» ήττα με 0-3 γνώρισε ο Άρης από τον Παναθηναϊκό στο «σπίτι» του, με τους ‘κίτρινους’ του Βαγγέλη Κουτσονίκα να «καταφέρνουν» να μπουν στα πλέι-άουτ και να είναι αναγκασμένοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία μέσω της ψυχοφθόρας αυτής διαδικασίας.

Αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη ήττα για τους Θεσσαλονικείς, που αγνοούν τη χαρά της νίκης από τα μέσα Ιανουαρίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη φυγή του Σπύρου Φίνου δεν μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι ίσως και ένα «μήνυμα», που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και ν΄ αξιολογηθεί αναλόγως από τους ιθύνοντες.

Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης στο επίσημο σάιτ του: «Στα πλέι άουτ θα διεκδικήσει την παραμονή του στην Α1 κατηγορία ο ΑΡΗΣ, καθώς γνώρισε πικρή εντός έδρας ήττα με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσονίκα, παρά τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε τις κερκίδες της Μίκρας, δεν κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς που θα τους διατηρούσαν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και θα τους έδιναν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση μεταξύ της πέμπτης και της όγδοης.

Η ψυχοφθόρος διαδικασία των πλέι άουτ ξεκινά την Τετάρτη 9 Απριλίου.

Η διακύμανση του σκορ

1ο σετ: 6-8, 14-16, 17-21, 22-25

2ο σετ: 8-7, 14-16, 15-22,17-25

3ο σετ: 6-8, 13-16, 18-21, 22-25

ΑΡΗΣ (Κουτσονίκας): Χαριτωνίδης, Γάτσης, Αρμενάκης, Χατζηπαραδείσης, Παπαδημητρίου, Ντίνας, Γκαράς (λ.), Γκόρτσανιουκ, Ντάμποβιτς, Τσοπάνογλου, Ίλιτς, Κυριακίδης».

To Top