ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ισμαέλ Σανόγκο διάρκειας ενός έτους

Οι εμφανίσεις του Ισμαέλ Σανόγκο με τη φανέλα του Άρη έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι του κατέθεσαν επίσημη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο Σανόγκο δεν ήταν στις πρώτες προτεραιότητες του Γιάννη Καστρίτη όμως οι επιδόσεις του κατάφεραν να πείσουν και τους πιο δύσπιστους στην ομάδα. Κυρίως οι αμυντικές επιδόσεις του και το γεγονός ότι έχει την ικανότητα ανταπόκρισης σε άμυνες με αλλαγές. Παράλληλα, το κόστος αυτής της κίνησης ήταν χαμηλό καθώς το ετήσιο συμβόλαιο του 27χρονου Ιβοριανού δεν υπερβαίνει τα 30-35 χιλιάδες δολάρια.

Από τα πρώτα παιχνίδια ο Σανόγκο έδειξε τι ήρθε να κάνει στον Άρη. Να τον βοηθήσει, να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας, ο Άρης αγωνίστηκε δίχως τον Βασίλη Καββαδά ενώ ο Σέβες Γκούντγουιν συμπλήρωσε φάουλ έπειτα από 3-4 αγωνιστικά λεπτά. Κι έτσι ο Σανόγκο χρειάστηκε να παίξει στη συντριπτική διάρκεια του αγώνα. Λίγο μετά την είσοδό του στο παρκέ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο αλλά δεν είπε το παραμικρό. Συνέχιζε να παίζει έχοντας μεγάλη επίδραση στη νίκη της ομάδας του αλλά ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης δεν ήταν σε θέση να πατήσει στο παρκέ. Ήταν το παιχνίδι στο οποίο ο Γιάννης Καστρίτης βεβαιώθηκε για τον αγωνιστικό χαρακτήρα του παίκτη του και μάλιστα λίγα λεπτά μετά εισηγήθηκε στη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν επίσημο ενδιαφέρον και η πρώτη ερώτηση του παίκτη αφορούσε τον προπονητή του καθώς θέλει να συνεργαστεί μαζί του και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Προφανώς ο Άρης του έχει προτείνει αύξηση απολαβών αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά του στην ομάδα αλλά πέραν του οικονομικού εξίσου σημαντικό ρόλο θα παίξει και το μέλλον του Γιάννη Καστρίτη.

To Top