ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης κλείνει και τυπικά το deal με τον Κάρλσον!

Ο Άρης βρίσκεται μετά τις χθεσινές ραγδαίες εξελίξεις, μια… ανάσα από το τελικό deal με τον Σουηδό εξτρέμ Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον!

Οι κιτρινόμαυροι κινήθηκαν αθόρυβα και ουσιαστικά, είχαν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του εδώ και αρκετές ημέρες και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, κατάφεραν να αποσπάσουν το τελικό “ναι”! Ο 29χρονος Σουηδός έχει συμβόλαιο με την Ιαπωνική Ουράβα έως τον Δεκέμβριο του 2024, αλλά επιθυμία του Σκανδιναβού ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη και αυτό αναμένεται να γίνει με τον Άρη!

Ήδη ο κιτρινόμαυρος σύλλογος έχει προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις για να κλείσει μέχρι σήμερα οριστικά η συμφωνία και να “μετακομίσει” ο Κάρλσον από την Ιαπωνία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία, αναμένετια μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη!

Σε κάθε περίπτωση, η τελική επικύρωση της συμφωνίας θα αποτελεί μια μεταγραφική υπέρβαση από τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, αφού θα έχει καταγραφεί μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του συλλόγου.

To Top