ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κλείνει τα ban και τις εκκρεμότητες, ανακοινώνει Πιούριφοϊ μέσα στην εβδομάδα

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε την Παρασκευή για όλες τις ΚΑΕ και φυσικά για τον Άρη. Όπως αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ, έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των ΚΑΕ τα έσοδα από το στοίχημα, μετά τα όσα εξήγγειλε και από Βουλής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στα ταμεία του Άρη η εισροή έχει να κάνει με 381.250 ευρώ, πολύτιμα χρήματα που δίνουν το έναυσμα για τους διακανονισμούς της ΚΑΕ.

Ήδη από αύριο ξεκινάει η δρομολόγηση όλων των ενεργειών για να κλείσει τα ban και τις εκκρεμότητες. Υπολογίζεται ότι οι κιτρινόμαυροι θα χρειαστεί να διαθέσουν περίπου 100.000 ευρώ, προκειμένου να “σβήσουν” τα bans, που επιβλήθηκαν για οφειλές στον Δημήτρη Πρίφτη και στο γραφείο μάνατζερ, το οποίο εκπροσωπεί τον Ντέβιν Μαρμπλ, όπως και η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA και να μπορέσουν οι “κίτρινοι” να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Ντάνζελ Πιούριφοϊ, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. ο οποίος και θα ανακοινωθεί επίσημα.

To Top