Ο Άρης κλείνει τον ομογενή τερματοφύλακα Μπουζάνη!

Ο Μπουζάνης, ομογενής από την Αυστραλία, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο δεύτερος τερματοφύλακας του Άρη την επόμενη χρονιά και θα συνθέσει ένα δίδυμο από τα πιο ταλαντούχα στο πρωτάθλημα με τον Σωκράτη Διούδη!

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν πως ο 23χρονος γκολκίπερ (2/10/1990), με ύψος 1,85μ., έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση των κίτρινων και απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό του για να επικυρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα, τον οποίο “ανακάλυψε” το 2007 ο Ράφα Μπενίτεθ όταν ήταν στην Λίβερπουλ και εισηγήθηκε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο! Ο Μπουζάνης, ομογενής από την Αυστραλία – έχει επιλέξει την Εθνική Αυστραλίας και όχι της Ελλάδας – αγωνίστηκε στην β’ ομάδα της Λίβερπουλ, δόθηκε εν συνεχεία δανεικός στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ και την Σίδνεϊ FC και επέστρεψε το 2011 στο “Νησί” όπου και αγωνίστηκε με την φανέλα της ιστορικής Όλνταμ.

Πέρσι, στην τρίτη κατηγορία είχε 41 συμμετοχές (35 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο) και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας. Έμεινε ελεύθερος, οι κίτρινοι κινήθηκαν για την απόκτησή του και είναι πλέον θέμα τυπικό περισσότερο να ανακοινωθεί!

Με την προσθήκη του Μπουζάνη στο ρόστερ, ο Άρης έχει δύο τερματοφύλακες με μέλλον, δύο τερματοφύλακες ιδιαίτερα ταλαντούχους και αυτό θα ανεβάσει και τον συναγωνισμό!

To Top