ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης κλείνει 106 χρόνια, κάνοντας αυτό που ξέρει καλά: μάχες παντού και με όλους!

Ο Άρης γιορτάζει, γίνεται σήμερα 106 ετών και οι απανταχού Αρειανοί του εύχονται να τα χιλιάσει. Είναι ευχές αγνές, μέσα από την καρδιά τους και την αρειανοσύνη τους και είναι το μήνυμα προς όλους όσοι έχουν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους ότι πρέπει ό,τι κάνουν, να το κάνουν με ψυχή, αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Αυτά χρειάζεται ο Άρης για να μπορέσει να συνεχίσει να γράφει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, στην ελληνική κοινωνία και στη Θεσσαλονίκη.

Ανθρώπους που θα έχουν μεράκι, πλάνο, ιδέες, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και να το κάνουν με ανιδιοτέλεια.

Ο Άρης πέρασε και περνάει δύσκολα. Έτσι είναι μαθημένος να πορεύεται σαν σύλλογος. Τα δύσκολα μονοπάτια επέλεξε, από εκεί είναι που αξίζει περισσότερο να πηγαίνει κανείς, για να πετύχει.

Οι δυσκολίες – κάθε λογής – είναι στο… πετσί του κάθε Αρειανού, αλλά αυτές είναι που τον κάνουν ακόμα πιο πιστό στον “θεό του πολέμου” και έτσι θα συνεχίσει ο καθένας να πορεύεται, γιατί πολύ απλά έτσι έχει μάθει να πράττει.

Οι ευχές δίνονται σήμερα από όλους, η μάχη σε όλα τα επίπεδα δεν σταματάει ποτέ, γιατί ο Άρης έχει μάθει να μάχεται για κάθε τι που θέλει να κερδίσει. Δεν του χαρίστηκε ποτέ τίποτα…

To Top