Ο Άρης κοντά στην Greek Basketball Academy

Η ομάδα του Άρη αποδέχτηκε την πρόσκληση της Greek Basketball Academy και θα είναι αύριο το απόγευμα (19.00) στο υπαίθριο περίπτερο του Παιδικού Χωριού του Φιλύρου, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Greek Basketball Academy (GBA) “η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, επιστρέφοντας από την προετοιμασία της στη Βουλγαρία, αποδέχθηκε την πρόσκληση του GBA και θα δώσει το παρών σε μια ξεχωριστή συνάντηση”.

Η GBA είναι μια ιδέα που υλοποίησαν οι Νίκος Χατζηβρέττας, Κώστας Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Λάζαρος Παπαδόπουλος. Η ακαδημία φιλοξενεί “παιδιά από οχτώ ετών στα δημοτικά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Σκοπός τους να μεταδώσουν πλούσιες εμπειρίες, γνώσεις και όλα τα απαραίτητα εφόδια σε νεαρούς αθλητές του μπάσκετ για να αποκτήσουν νοοτροπία πρωταθλητή. Σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις διεθνείς αστέρες ανοίγουν το πρώτο ακαδημαϊκό έτος. Την Κυριακή (18/9), στις 19.00, στο υπαίθριο περίπτερο του Παιδικού Χωριού του Φιλύρου, στη ΔΕΘ (υπαίθριος χώρος Β15, stand 13,14), θα υποδεχθούν μικρούς και… μεγαλύτερους αθλητές. Θα παίξουν μαζί τους και θα διαγωνιστούν. Θα μοιράσουν αυτόγραφα και πολλά δώρα για τους πιο… τολμηρούς που έχουν σκοπό να επικρατήσουν από τη γραμμή των βολών ή από πιο μακριά, από το τρίποντο”.

Εκεί θα είναι και σύσσωμη η ομάδα του Άρη και οι παίκτες θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους του μπάσκετ και θα μοιράσουν αυτόγραφα.

To Top