ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κόντρα στο Ρέθυμνο για το πρώτο “διπλό” της σεζόν (PRESSARIS LIVE, 16:15)

Μετά τη νίκη επί του Περιστερίου ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (16:15) από το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και μοναδικός στόχος του είναι να αρχίσει να καλύπτει τις εντός έδρας απώλειες που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι κίτρινοι καλούνται να αρχίσουν να… ρεφάρουν για τις ήττες από τον Ιωνικό και τον Κολοσσό, που τον κράτησαν πολύ πίσω. Απέναντί τους έχουν μια ομάδα με το ίδιο ρεκόρ (2-6), αλλά με σπουδαίες νίκες εντός έδρας, επί της ΑΕΚ και του Προμηθέα αντίστοιχα.

Αυτά είναι και τα μοναδικά παιχνίδια που έχει κερδίσει το Ρέθυμνο, που εκμεταλλεύτηκε την κούραση των δύο αντιπάλων του από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τους κέρδισε.

Ο Άρης θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρέθηκε από την περασμένη βδομάδα, κυρίως λόγω της επιστροφής του Λευτέρη Μποχωρίδη στη δράση, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Κεν Μπράουν, παίκτης που έχει σπουδαίο ταλέντο επιθετικά, είτε ως σκόρερ, είτε ως πασέρ.

Αν αυτοί οι δύο παίκτες βρεθούν σε καλή μέρα, τότε θα γίνει αρκετά πιο εύκολη και η… ζωή των υπόλοιπων και κυρίως των Μόρις, Γκετσεβίτσιους και Ντραγκίτσεβιτς σε ότι αφορά στην επιθετική λειτουργία.

Για την άμυνα είναι αυτονόητο ότι άπαντες οφείλουν να θυμηθούν όλα όσα έκαναν κόντρα στο Περιστέρι, βάζοντας τα κορμιά τους, την διάθεσή τους και την “δίψα” τους για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα.

Το Ρέθυμνο είναι ομάδα με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά και παίκτες που δημιουργούν κινδύνους (Φράνκαμπ, Χριστοδούλου, Μάρεϊ), αλλά εφόσον ο Άρης παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε κόντρα στο Περιστέρι, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να φύγει νικητής από την Κρήτη.

To Top