ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης με αποφασιστικότητα για το “μπρέικ” στην Πάτρα και την πρόκριση στα ημιτελικά! (20:15 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης αντιμετωπίζει με πίστη και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζει σήμερα (20:15, PRESSARIS LIVE) τον Προμηθέα Πάτρας στο «Δημήτριος Τόφαλος», στον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 την περασμένη Δευτέρα (20/05) και όλα θα κριθούν στο σημερινό αγώνα της Πάτρας, όπου ο στόχος είναι το “μπρέικ” και η είσοδος στην τετράδα. Σε αντίθεση περίπτωση θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Ο προπονητής του Άρη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να κάνει το 2-1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την αποστολή του Άρη ακολούθησε και ο τραυματίας Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χασανίδης, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη: “Για μας ο αγώνας στην Πάτρα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος «τελικός». Τη Δευτέρα ήταν ο πρώτος, όπου έπρεπε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Φτάσαμε στο σημείο όπου όλα κρίνονται σε 40 λεπτά. Γι’ αυτό, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι την πρώτη του νίκη τη φετινή αγωνιστική αγωνιστική περίοδο κόντρα στον Προμηθέα πανηγύρισε τη Δευτέρα ο Άρης, έστω κι αν χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει στο τέλος, σε έναν αγώνα, που ήλεγχε για 30 λεπτά.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια που είχαν δώσει μέχρι τώρα, δύο στην κανονική περίοδο, ένα στον έξτρα γύρο του πρωταθλήματος και τον πρώτο των πλέι οφ. Τώρα καλούνται σήμερα να τους κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος και στην Πάτρα και να σβήσουν ό,τι έγινε στη διάρκεια της χρονιάς, στις αναμετρήσεις μαζί τους.

Την ίδια ώρα, ο Προμηθέας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και θέλει κόσμο στο πλευρό του. Όπως γνωστοποιήθηκε τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ έχει κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων των 10 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και ΑμΕΑ.

Διαιτητές: Τσιμπούρης-Κατραχούρας-Τσώνος (Θεοδωρόπουλος)

To Top