ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης με Σανόγκο και κόσμο για νέα νίκη απέναντι στη Σλασκ (20.00, PRESSARIS LIVE)

Την τρίτη συνεχή -έκτη συνολικά- ευρωπαϊκή νίκη του αναζητά υποδεχόμενος, για τη 13η αγωνιστική του Eurocup, την πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ ο Άρης (20:00, PRESSARIS LIVE) με όπλο και τον κόσμο.

Παιχνίδι για το οποίο o  Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία, Δημήτρη Κατσίβελη. Επανακάμπτει, όμως, μετά από τον τραυματισμό που τον κράτησε εβδομάδες εκτός δράσης, ο Ίσμαελ Σανόγκο.

«Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας. Να έχουμε τη συγκέντρωσή μας εκεί, για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι μαζί μας ο Ίσμαελ Σανόγκο, όχι όμως ο Δημήτρης Κατσίβελης. Η Σλασκ μπορεί για τον πολύ κόσμο να είναι η ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, για μας, ωστόσο, είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Ειδικά τις τελευταίες 15-20 μέρες , αφενός διότι πήρε ένα διπλό μέσα στην Τουρκ Τέλεκομ και αφετέρου γιατί έφτασε πάρα πολύ κοντά στη νίκη στην έδρα της Κλουζ, αλλά και με την Μπουντούσνοστ την τελευταία αγωνιστική», σχολίασε, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, στο Αλεξάνδρειο, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Πρόσθεσε ο Καστρίτης λέγοντας: «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών μας με τον καλύτερο τρόπο, καθώς υπάρχουν- όπως κάθε φορά- μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θα κοιτάξουμε, μέχρι τελευταία στιγμή, για να δούμε ποια παιδιά θα μπορούν να δώσουν το 100%. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας».

Την αναμέτρηση του Nick Galis Hall θα σφυρίξουν τρεις γνωστοί διαιτητές, ο ένας μάλιστα εξ αυτών ο Ισπανός Μιγκελ Άνχελ Πέρες, θεωρείται ρέφερι κορυφαίου επιπέδου, έχοντας πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Οι άλλοι δύο είναι ο Σέρβος Μάρκο Γιούρας και ο Βέλγος Νικ Φαν ντε Μπρόικ.

To Top