Ο Άρης με τα… «μάτια» του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης βιώνει τις καλύτερες μέρες στην ιστορία του. Αυτό το παραδέχονται όλοι. Αξίζει τον κόπο να δούμε πώς αντιμετωπίζουν την πορεία της ομάδας, το παιχνίδι με τον Άρη και την 6η θέση στην Αρκαδία.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 

Το άρθρο από το arcadiasports το οποίο ασχολείται ειδικά με το ρεπορτάζ του Αστέρα είναι χαρακτηριστικό:

«Ο αποκλεισμός από το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν και στον Αστέρα πρέπει όλοι άμεσα να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι διότι η ομάδα κυνηγά ακόμα κάποιους στόχους οι οποίοι είναι εξίσου σημαντικοί.

Η αρχή πρέπει να γίνει από τον αγώνα με τον Αρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς αν οι Αρκάδες καταφέρουν και κερδίσουν τότε γίνονται το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα, επίδοση που θα είναι και η καλύτερη στην  ιστορία της ομάδας στη Super League! (το 2008 ο Αστέρας είχε τερματίσει 7ος) 

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει ο Αστέρας να παραμείνει πάνω από τον Αρη στη βαθμολογία. 
Οι δυο ομάδες έχουν από 39 βαθμούς με τους Αρκάδες να είναι στην 6η θέση λόγω της νίκης στον πρώτο γύρο με 1-0.

Το έργο του Αστέρα για την διατήρηση της 6ης θέσης δεν είναι εύκολο καθώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι κιτρινομπλε έχουν να αντιμετωπίσουν Αρη (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Πανιώνιο (εντός). Το πρόγραμμα του Άρη είναι θεωρητικά πιο βατό καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πέρα από τον Αστέρα τον οποίο φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη,  έχει να παίξει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την Κέρκυρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η σημασία της 6ης θέσης όμως, δεν έγκειται μόνο στην κατάληψη της καλύτερης θέσης στην ιστορία του Αστέρα.
Το σπουδαίο είναι ότι αυτή η θέση (όπως και η 7η) είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην Ευρώπη λόγω του ότι κάποιες ομάδες από αυτές που βρίσκονται τώρα στην πρώτη πεντάδα, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δύσκολα θα εξασφαλίσουν αδειοδότηση για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

 

To Top