ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης με τον κόσμο του έτοιμος για το πρώτο βήμα της αποφυγής των περιπετειών!

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (18:00) την Κύμη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να βγει οριστικά από τις περιπέτειες και τα σενάρια στην ουρά της βαθμολογίας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο γιατί η Κύμη είναι ομάδα που έχει βρει χημεία και καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έγινε δυσκολότερο γιατί ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γκάρι Μπελ, ούτε τον Γιάννη Αθηναίου. Αποφασίστηκε να μην αγωνιστούν διότι δεν είναι 100% έτοιμοι και ο κίνδυνος υποτροπής των θλάσεων που έχουν υποστεί είναι μεγάλος, οπότε οι κίτρινοι δεν θέλουν να ρισκάρουν να τους χάσουν για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δύο πολύ σοβαρές απουσίες και μάλιστα στην ίδια θέση και αυτό κάνει τη ζωή του Αγγέλου και των παικτών του ακόμα πιο δύσκολη.

Αθηναίου και Μπελ υπήρξαν οι κορυφαίοι στη νίκη επί του Προμηθέα 20 μέρες πριν, σήμερα δεν θα υπάρχουν, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει άλλοι παίκτες να βγουν μπροστά.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι σίγουρα ένας από αυτούς, αλλά όχι μόνο αυτός. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ομάρ Προύιτ, ο οποίος ενεργοποιήθηκε με τον Παναθηναϊκό, ήταν καλός και με στο φιλικό με τη Μέγκα Μπάσκετ και σήμερα καλείται να παίξει έναν ρόλο διαφορετικό από ότι είχε συνηθίσει.

Όπως εύστοχα παρατήρησε ο Μποχωρίδης χθες, το παιχνίδι σήμερα θα το πάρει ο παίκτης που είναι ικανός να καλύψει το κενό των Αθηναίου και Μπελ. Ο κόσμος της ομάδας που θα γεμίσει το Παλέ και θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που μόνο αυτός ξέρει. Απόψε μιλάει το Παλέ…

Το παιχνίδι είναι κομβικό ειδικά μετά τις χθεσινές νίκες του Πανιωνίου στα Τρίκαλα και του Κοροίβου επί του Φάρου Λάρισας. Οι κίτρινοι πρέπει να κάνουν 9 νίκες για να είναι άνετοι ως το τέλος ενός μαρτυρικού πρωταθλήματος και σήμερα έχουν την πρώτη ευκαιρία.

To Top