ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης με το βλέμμα και στην… Ισπανία, περιμένει ενημέρωση από τον Ντουκουρέ

Ο Άρης με το βλέμμα και στην… Ισπανία, περιμένει ενημέρωση από τον Σέικ Ντουκουρέ.

Όπως είναι γνωστό, ο Ιβοριανός μέσος σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Άρη και το τεχνικό τιμ των κιτρινόμαυρων αποφασίστηκε να πάρει άδεια και να μεταβεί στην Ισπανία για να τον εξετάσει ο προσωπικός του γιατρός που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.

Επισημάνθηκε από την πρώτη στιγμή ότι τo σκεπτικό παίκτη και ομάδας είναι να έχει την ομαλότερη επιστροφή, από τη στιγμή που είχε στο παρελθόν δυο σοβαρές επεμβάσεις στο γόνατο και στην παρούσα φάση, προτιμήθηκε να υπάρχει πλήρης ιατρική εικόνα για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη που βρίσκεται στην Ισπανία και περιμένουν τις εξελίξεις, μια και είναι δυο τα… σενάρια για την κατάσταση του Ντουκουρέ.

Το πλέον πιθανόν είναι να υποβληθεί σε διαγνωστική αρθροσκόπηση προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του επιβαρυμένου γονάτου του και του μοσχεύματος που έχει τοποθετηθεί. Ανάλογα με τα ευρήματα αυτής θα καθοριστεί και η ημερομηνία επιστροφής του:

Αν χρειαστεί μόνο ένα “καθάρισμα” τότε σε δέκα μέρες θα είναι πίσω για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη.

Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος επιστροφής του είναι ανοιχτός κι ανάλογα με την κατάσταση που θα παρουσιάσει το γόνατό του. Θα είναι το χειρότερο σενάριο, κάτι που όλοι απεύχονται στον Άρη, μια και ο Ντουκουρέ αποτελεί από την περσινή άνοιξη αποτέλεσε έναν από τους πλέον βασικούς παίκτες της ομάδας.

 

To Top