ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης με ψυχολογία και συγκεντρωμένος στο πλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό (19:00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με ψυχολογία και συγκεντρωμένος στο πλάνο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σήμερα στο “Γ. Καραϊσκάκης” (19:00 – PRESSARIS LIVE), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα μετράει ήδη δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δοκιμάζεται σε μια απαιτητική και δύσκολη αποστολή, όπου με νίκη θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στους έξι βαθμούς την 4η θέση…  Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη “μάχη” απαλλαγμένος από κάθε άγχος, άνετος, αλλά όχι αδιάφορος. Αν καταφέρει και κερδίσει, θα δει λίγο διαφορετικά την προσπάθεια να πλησιάσει την 4η θέση. Αν δεν τα καταφέρει, προφανώς και δεν θα καταστραφεί, αφού, ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου…

Όπως παραδέχθηκε ο Άκης Μάντζιος: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ βελτιωμένος με την έλευση του καινούργιου του προπονητή, ο οποίος δείχνει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο αντίπαλος έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ πειθαρχημένοι στο δικό μας πλάνο”.

Με αυτή τη φιλοσοφία, οι κιτρινόμαυροι θέλουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πειραιώτες, μετρώντας μέχρι τώρα δυο ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, ο προπονητής του Άρη είδε να επιστρέφει ο Σαμόρα, ενώ δεν θα έχει τον Βέλεθ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από την περασμένη βδομάδα. Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης.

Την ίδια ώρα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ορτέγκα, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Όρτα, Αλεξανδρόπουλος και οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ.

Στον αντίποδα, επέστρεψε ο Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά στις 28 Φλεβάρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ στην αποστολή μπήκαν και οι Άμπι, Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Διαιτητής: Βατελιέ (Γάλλια)
Βοηθοί: Ζακράνι, Αγκέρ (Γαλλία)
4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Μιγιό (Γαλλία), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

To Top