ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Άρης μπήκε στην εξυγίανση” το μήνυμα στην ΕΕΑ! Έτοιμο το πλάνο για την συνάντηση στην Αθήνα

Προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Άρη ενόψει της παρουσίας τους Πέμπτη στην Αθήνα, προκειμένου να παραστούν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το παρών στην πρωτεύουσα πέρα από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, δικηγόρους και τον πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη, αναμένεται να δώσουν ο Άρης Μαστρογιάννης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θοδωρής Καρυπίδης.

Η κιτρινόμαυρη αντιπροσωπεία αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα καταδεικνύει τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Άρης, ώστε να εξυγιανθεί, παρά τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν στο θέμα της εκκαθάρισης, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο σύλλογος έχει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, το Νέο Ρύσιο.

Στην γνωστή πια υπόθεση του αθλητικού κέντρου, είναι δεδομένα τα προβλήματα, που έχουν προκύψει, πέρα από τα “θέλω” του Άρη. Αυτό αναμένεται να τονιστεί, όπως και το γεγονός ότι παρά τα εμπόδια που έχουν προκύψει έως σήμερα,  έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Αυτή τη στιγμή κι ενώ έχει προηγηθεί το έγγραφο για την στάση της ΕΕΑ, σε ότι αφορά τις ομάδες που δεν έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση, υπάρχει η γενικότερη αίσθηση της “καλής θέλησης” και της κατανόησης από τα μέλη της Επιτροπής, όπως έχουν άλλωστε εκφραστεί και δημόσια με τις δηλώσεις τους. Δεν είναι τυχαίο, ότι η ΕΕΑ ζήτησε από τον Άρη να δρομολογηθεί άμεσα αυτή η συνάντηση, ώστε να καταγραφεί το “κάδρο” των εξελίξεων.

Στην Αλκμήνης υπάρχει αισιοδοξία, με το σκεπτικό ότι ο νόμος είναι με το μέρος τους, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

To Top