ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης μπαίνει δυνατά για την απόκτηση του Κάρλσον

Οι μεταγραφές για τον Άρη δεν σταματούν εδώ! Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει βάλει για τα καλά μπρος τις μηχανές των κιτρινόμαυρων και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να φέρει έναν ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Σουηδό εξτρέμ Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε από χθες.

Τις τελευταίες ώρες ο Άρης έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του 29χρονου Σουηδού, ο οποίος παρόλο που έχει συμβόλαιο με την ιαπωνική Ουράβα έως τον Δεκέμβριο του 2024, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Κάρλσον έχει εξαιρετικό βιογραφικό με θητεία σε Γκέτεμποργκ, Νόρτζελαντ, Νορκεπινγκ, Σπάρτα Πράγας, Σάντερλαντ και Κλιμάρνοκ, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο παίζει ποδόσφαιρο στη χώρα του ανατέλοντος ήλιου.

Σε ηλικία 19 χρονών μετακόμισε στην Αγγλία και στην Σάντερλαντ η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του για περίπου 2.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να «πιάσει» και παραχωρήθηκε στην Κιλμάρνοκ στην Σκωτία.

Το ίδιο περίπου ποσό δαπάνησε και η Σπάρτα Πράγας το 2019 για να τον αποκτήσει από την Νόρκεπινγκ. Εξαιρετική τριετία στην Τσεχία, πριν μετακομίσει στην Ιαπωνία με 96 συμμετοχές, 26 γκολ και 22 ασίστ. Στην Ουράβα έχει παίξει σε 46 αγώνες έχοντας και 13 γκολ.

To Top