Ο Άρης μπαίνει σε πρώτο πλάνο στις επιλογές του Πελεκάνου

Στις διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Μιχάλη Πελεκάνο ουδέποτε τέθηκε θέμα… τελεσίγραφου. Στις συζητήσεις που γίνονται και οι δύο πλευρές είναι ξεκάθαρες, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ο Άρης ξεκάθαρα θέλει τον Πελεκάνο, ο Πελεκάνος ξεκάθαρα έχει προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα, όπως ξεκάθαρα θα επέλεγε Άρη αν η οικονομική προσφορά που είχε ήταν καλύτερη. Αυτή συνεχώς βελτιώνεται, οπότε μάλλον είναι θέμα χρόνου πότε θα επέλθει η συμφωνία.

Ο παίκτης έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ πιο… ζεστά την προοπτική να παίξει στον Άρη. Περιμένει τον Παναθηναϊκό σχεδόν δύο βδομάδες, αλλά Παναθηναϊκός δεν υπάρχει. Λογικό είναι για έναν παίκτη σαν τον Πελεκάνο να θέλει να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά όπως και ο Άρης δεν θα περιμένει εσαεί τον Πελεκάνο, έτσι και ο Πελεκάνος δεν θα περιμένει εσαεί τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τον περιμένει πλέον και κινείται προς… Θεσσαλονίκη μεριά.

Οι συζητήσεις με τον Άρη συνεχίζονται και καθημερινά σχεδόν αλλάζουν τα δεδομένα. Ο Άρης – όπως είχε γράψει το PRESSARIS – είχε την πολυτέλεια να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στον παίκτη να περιμένει μια καλύτερη πρόταση. Πλέον κάνει και βελτιωμένη πρόταση – όπως συζητήθηκε προχθές στη συνάντηση των μελών του Aris Golden Club – και αυξάνει τις πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

Το νέο στοιχείο στην ιστορία είναι ότι ο Πελεκάνος έχει στο μυαλό του περισσότερο τον Άρη και την Θεσσαλονίκη πλέον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλείσει… σήμερα, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δύσκολα δεν θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες!

 

To Top