ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης μπορεί να κάνει ανανεώσεις μέχρι 30 Ιουνίου και στο χειρότερο σενάριο

Η ΠΑΕ Άρης έχει την πίστη ότι θα δικαιωθεί στο CAS μετά τις εξελίξεις με την απόφαση της FIFA που διατηρεί το ban των μεταγραφών και απαγορεύει επί της ουσίας την απόκτηση του Ντουρμισάι.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις πρώτες αναγνώσεις των νομικών προκύπτει ότι ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή απόρριψη από το CAS, αλλά και δυστοκία σε λύση τύπου μνημονίου ανάμεσα σε FIFA, ΠΑΕ, κυβέρνηση και ισχύσει η απαγόρευση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (καλοκαίρι, χειμώνα), προκύπτει ότι ο Άρης μπορεί να κάνει ανανεώσεις των συμβολαίων που είναι ήδη σε ισχύ και ολοκληρώνονται μέχρι 30 Ιουνίου.

Μέχρι λοιπόν τις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με τις νομικές αυτές εκτιμήσεις, ο Άρης μπορεί να “κρατήσει” ποδοσφαιριστές, ακόμη και στην λογική του χειρότερου σεναρίου που είναι το μπλοκάρισμα των μεταγραφών.

Τα συμβόλαια που λήγουν και μπορεί να κάνει ανανέωση τυπικά πάντα είναι συνολικά 14:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Χουλιάν Κουέστα, Απόστολος Τσιλιγγίρης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Φραν Βέλεθ (έχει συμφωνήσει με Παναθηναϊκό), Μίχαϊ Κόρχουτ, Ούγκο Σόουζα.

ΜΕΣΟΙ: Χαβιέ Ματίγια, Αμπού Μπα.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Λάρσον, Νικολά Ντιγκινί, Μπράουν Ιντέγε, Φιορίν Ντουρμισάι (εδώ προκύπτει ερωτηματικό κατά πόσο μπορεί να γίνει ανανέωση από τη στιγμή που η υπόθεσή του εκκρεμεί δικαστικά), Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Μάρτιν Τόνσο.

To Top