“Ο Άρης να αποκτήσει το συντομότερο διοίκηση Πρωτοδικείο”

Nέες δηλώσεις έκανε ο Σπύρος Χριστοφορίδης σχετικά με την ανάγκη να συγκροτηθεί διοίκηση Πρωτοδικείου.

“Πρέπει να προκύψει το συντομότερο διοίκηση Πρωτοδικείου. Πρέπει η ΚΜΑ, ή αν θέλετε η ΚΜΑ σε συνεργασία με τον Α.Σ που μαζί κατέχουν το 60% των μετοχών να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να προχωρήσουμε σε επαφές με τους πιστωτές, αλλά και γιατί ο Αρης πρέπει να έχει διοίκηση Πρωτοδικείου ενόψει της συζήτησης της αίτησης στις 11 Ιανουαρίου” δήλωσε ο εκ των νομικών της υπόθεσης του άρθρου “99” στο δημοτικό ραδιόφωνο και συμπλήρωσε:
“Θα είναι επιζήμιο αν πάμε σε γενική συνέλευση και μετά σε εκλογές για να προκύψει διοίκηση. Απαιτείται διάστημα 22 ημερών για να δρομολογηθούν αυτές οι εξελίξεις και δυστυχώς δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου. Πρέπει ο Αρης να αποκτήσει το συντομότερο διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε να μας καθορίσει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε για τους διακανονισμούς. Το κονδύλι που θα διαθέσουμε και την πολιτική που θα χαράξουμε”.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Χριστοφορίδης τόνισε: “Το κομβικό σημείο στην υπόθεση του “99” είναι οι οφειλές στο δημόσιο. Αν οι δόσεις στην εφορία γίνουν 90, όπως έχουμε το δικαίωμα βάση νόμου, και του ΙΚΑ αυξηθούν σε 60 δόσεις, τότε πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους διακανονισμούς που θέλουμε με τους ποδοσφαιρστές, τους πιστωτές”.

To Top