ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ξεχνάει τη νίκη επί του Ηρακλή, ξεκουράζεται και βλέπει τον νέο «τελικό» με Λάρισα

Ο Άρης πέτυχε χθες μία πολύ σημαντική νίκη, που όμως  δεν του εξασφαλίζει κάτι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Κατάφερε ωστόσο να κάνει την πρώτη από τις τρεις νίκες που θέλει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, προκειμένου να σταθεί πιο γερά στα πόδια του. Μαζί με τον κόσμο του ο Άρης κέρδισε χθες τον Ηρακλή, πήρε βαθμολογική ανάσα, όμως οφείλει να συνεχίσει με την ίδια ένταση και αποφασιστικότητα και για τους επόμενους δύο κρίσιμους αγώνες, με Λάρισα και Ιωνικό.

Οι «κιτρινόμαυροι», που θα ξεκουραστούν σήμερα καθώς έχει δοθεί ρεπό από τον Σάββα Καμπερίδη, θα ξεκινήσουν αύριο, Δευτέρα, την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο νέο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην φορμαρισμένη Λάρισα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μετράει τρεις σερί νίκες (εκτός με Λαύριο και Προμηθέα και χθες εντός επί του ΠΑΟΚ κατά σειρά), φτάνοντας έτσι τις θέσεις των πλέι οφ με ρεκόρ 6 νίκες και 9 ήττες.

Ο στόχος του Άρη απέναντι στη Λάρισα είναι διπλός. Αφενός να κερδίσει που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι, αφετέρου, και εφόσον υπάρξει η προϋπόθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, να κυνηγήσει και το +15, καθώς είχε ηττηθεί στον Α’ γύρο με 92-78 και ενδεχομένως οι ισοβαθμίες στο τέλος της κανονικής περιόδου να παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Άπαντες στον Άρη, είναι σε εγρήγορση για τον νέο «τελικό» της ομάδας, γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξουν απώλειες σε ένα πρωτάθλημα απρόβλεπτο όπως αυτό εξελίσσεται.

To Top