Ο Άρης… Ολλανδίας την κέρδισε!

Η Γκαστέρα Φλέιμς δεν θα παίξει για πρώτη φορά φέτος με τον… Άρη. Έχει αντιμετωπίσει και τον… Άρη της Ολλανδίας ή για να γινόμαστε πιο σαφείς, την ομάδα Άρης Λάσαουλεκ, η οποία αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει έδρα την πόλη Λεουβάρντεν που βρίσκεται στο βόρειο μέρος της χώρας.

Λάσαουλεκ είναι ο χορηγός της ολλανδικής ομάδας, με την ονομασία Άρης και βρίσκεται στην έκτη θέση του DBL όπως ονομάζεται η μπασκετική λίγκα στην χώρα της τουλίπας. Η Ολλανδική ομάδα φοράει κυανόλευκα πάντως και έχει σήμα ένα λιοντάρι με καρδούλες…

Ο… Άρης μπορεί να περηφανεύεται πως κέρδισε την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος και αυριανή αντίπαλο των κίτρινων, δείχνοντας τον δρόμο και στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

logolasauΣτις 5 Νοεμβρίου επικράτησε των πρωταθλητών Ολλανδίας με 86-72, στο Λεουβάρντεν, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα της στο Γκρόνιγκεν από τη Γκαστέρα Φλέιμς με 83-82 στις 8 Οκτωβρίου. Να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες άλλες δυο φορές μέχρι τα τέλη Απρίλη που ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.  

To Top