Ο Άρης πήρε σε επτά παιχνίδια, όσα Τσιώλης και Πρόμπιερζ σε 15!

Είναι γεγονός πια, πως τα… κουκιά είναι μετρημένα.. Οι κίτρινοι με τον Μανουέλ Μασάδο είναι αήττητοι, αήττητο το οποίο διατηρούν επί της ουσίας, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Σε επτά παιχνίδια (τα πέντε με τον Μασάδο και τα δύο με τους Μιχαλήτσο – Σεμερτζίδη) ο Άρης κέρδισε τέσσερις φορές και έφερε τρεις ισοπαλίες. Διόλου άσχημη συγκομιδή αν και ίσως με λίγη προσοχή και τύχη παραπάνω, να μπορούσε να έχει ακόμη μία νίκη είτε στο  εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είτε σε αυτά στις έδρες των ΠΑΟΚ και Ατρόμητου.

Όπως και να έχει πάντως, ο Άρης μετράει στα τελευταία επτά ματς 15 βαθμούς, όσους δηλαδή μάζεψε στις πρώτες 15 αγωνιστικές!

Γίνεται αντιληπτό πως το πολύ άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, δεν την έχει φέρει στο επιθυμητό επίπεδο και στην πολυπόθητη πεντάδα μιας και η απόκλιση ήταν μεγάλη και παρά το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών, ο Άρης είναι ακόμη όγδοος.

Με τον Πορτογάλο όμως στον πάγκο, οι κίτρινοι έχουν φτιάξει ένα νέο πρόσωπο και όντας πια στους τέσσερις πόντους από την πέμπτη θέση και δίνουν την αίσθηση πως το… έχουν. Με την εικόνα αυτή, οφείλουν στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος να κυνηγήσουν με κάθε κόστος, την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Ακολουθεί η διακοπή της Σούπερ Λίγκας και οι ομάδες θα επιστρέψουν πια αρχές Μαρτίου στα γήπεδα, με τον Άρη να έχει ένα σημαντικό ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που μόνο η νίκη του κάνει και μόνο αυτή οφείλει να κυνηγήσει.

 Μάλιστα για τον Μασάδο αυτή η διακοπή θα αποδειχτεί… βάλσαμο μιας και θα έχει γεμάτη τη φαρέτρα του, αφού πέρα από τους Παπαστεριανό και Τόχα οι οποίοι πλέον συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και οι Καστίγιο, Γιαννιώτας και Ακόστα αναμένεται να έχουν αναρρώσει κι έτσι ο Άρης θα παίξει με την ΑΕΚ σχεδόν πλήρης και έτοιμος να συνεχίσει να γεμίζει το σακούλι του…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top