Ο Άρης πήρε τη… δόξα και την ουσία της νίκης (2-0) και θα κάνει «καλή Πρωτοχρονιά»! (video)

Ο Άρης αποχαιρέτησε το 2011 με μια πολύτιμη νίκη με σκορ 2-0 επί της Δόξας Δράμας μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κίτρινοι γεύτηκαν τη… δόξα και την ουσία του τρίποντου απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, αν και έδειξαν για μια ακόμη φορά τις «παιδικές ασθένειες» που τους καθήλωσαν σε… χαμηλές πτήσεις μέσα στη χρονιά που φεύγει.

H ομάδα του Πρόμπιερζ αν και έπαιζε σχεδόν 50’ με παίκτη παραπάνω, δεν απέφυγε τα λάθη, έδειξε υπεροψία σε κάποια διαστήματα, αλλά ευτύχησε να πάρει μια… επαγγελματική νίκη, κλείνοντας με χαμόγελα τη χρονιά και να κάνει «καλή Πρωτοχρονιά».

Με τον Σολτάνι σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, τον Κατίδη στα αμυντικά χαφ και τους υπόλοιπους εννιά που είχε εμπιστευτεί στην Κομοτηνή ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πρόμπιερζ.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Δόξας, να «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι και μόλις στο 13’ με εξαιρετικό πλασέ του Ουμπίντες μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Νέτο άνοιξε το σκορ (1-0). Ήταν το πρώτο γκολ του Αργεντινού με τη φανέλα των κίτρινων. Οι κίτρινοι αντί να ανεβάσουν ταχύτητα, έδωσαν χώρους στον αντίπαλο και η Δόξα ήταν αυτή που προσπάθησε να αντιδράσει. 

Είχε κάποια επικίνδυνα σουτ προς την εστία του Άρη (με αποκορύφωμα αυτά των Βάντερσον στο 31’ και Τσιποτσέρη στο 37’), αλλά ο Βελλίδης όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και εξουδετέρωσε τα όποια προβλήματα. Στο 22’ ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σολτάνι, αλλά κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μετά το 30’ ο Πρόμπιερζ πέρασε στα άκρα τους Σολτάνι (αριστερά), Ουμπίντες (δεξιά) και τον Νέτο πίσω από τον Τσέζαρεκ και οι κίτρινοι αύξησαν την πίεση. Η δίκαιη αποβολή του Κανακούδη στο 43’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους κίτρινους και το γήπεδο έμοιαζε στα τελευταία λεπτά… κατηφορικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε στο παιχνίδι ο Καπετάνος αντί του Κατίδη (από τους κορυφαίους στο ημίχρονο), θέλοντας ο Πρόμπιερζ να δώσει ακόμη περισσότερο επιθετικό προσανατολισμό στην ομάδα, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω.

Ο Άρης έπαιζε στο… μισό γήπεδο τη Δόξα και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Τσέζαρεκ δυο φορές και ο Σολτάνι άλλη μια, βρέθηκαν κοντά στο γκολ για να «τελειώσουν» το παιχνίδι. Οι κίτρινοι σπατάλησαν πολύ χρόνο, αναλώθηκαν σε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας, μέχρι που φτάσαμε στο 79’ όταν ο Καπετάνος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 και έδωσε το σήμα για τα… κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Κορυφαίοι του Άρη οι Ουμπίντες (πήρε δίκαια το χειροκρότημα στην αλλαγή που έγινε), Βελλίδης, με καλές στιγμές οι Καζναφέρης, Τόχα, Μίσελ. Θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια Σολτάνι και Τσέζαρεκ.

Με λάθη η διαιτησία του Βοσκάκη.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης (67’ Γιαννιώτας), Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Κατίδης (46’ Καπετάνος), Ουμπίντες (83’ Ακόστα), Νέτο, Σολτάνι, Τσέζαρεκ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Βέρτζος, Κανακούδης, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Λίμα Σάντος, Αμπουμπακάρι (77’ Κατσικογιάννης), Κουμπρόγλου (58’ Σοϊλέδης), Σικαλιάς, Αραβίδης (73’ Έρος), Βάντερσον.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

 

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα:

{dailymotion}xnb7ti|640|360{/dailymotion}

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top