“Ο Άρης πήρε το μάθημα του, το Δημόσιο δεν συμφώνησε σε μια μέρα”

Ο Άγγελος Γρόλλιος αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν με απώτερο σκοπό την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το 99: «Απομένουν μερικές λεπτομέρειες με μερικούς ποδοσφαιριστές που από ότι μαθαίνω έχουν συμφωνήσει. Αυτή η διαδικασία  ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο. Συγχρόνως γινόταν κινήσεις που ήταν μη ανακοινώσιμες. Δεν γίνεται να διατυμπανίζεις όλες τις κινήσεις σου γιατί υπάρχουν εχθροί και μέσα και έξω. Το δημόσιο δεν συμφώνησε μέσα σε μία μέρα. Από τον Οκτώβριο του 2012 είχαν ξεκινήσει οι επαφές και γίνονταν κάθε μέρα. Ο λόγος που αποφεύγαμε τις γενικές συνελεύσεις ήταν για να μην ανακοινώσουμε τις κινήσεις που κάναμε και αντί για καλό να κάνουμε κακό»

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν: «Τα ξέρουν όλοι τι προβλήματα αντιμετωπίζαμε καθημερινά. Απευθυνθήκαμε σε κάποιους δικηγόρους που το πίστεψαν και μέσα σε πέντε μέρες δούλεψαν, και  πήραν την προσωρινή διαταγή. Για ένα διάστημα 3 εβδομάδων δεν είχαμε καν λογιστήριο. Για κάποιους λόγους που ο κόσμος τους ξέρει οι λογιστές είχαν παραιτηθεί»

Για την περίπτωση Αμορόζο: «Το συγκεκριμένα άρθρο είναι για την εξυγίανση. Τις εποχές 2004-12 αγοράζαμε μόνο και δεν πουλούσαμε. Ήταν αλόγιστη η σπατάλη των χρημάτων. Ο Αμορόζο δεν ήθελε να παραστεί καν στο δικαστήριο και ζητούσε 580,000 ευρώ. Τελικά ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε την δική. Νομίζω ότι ο Άρης πήρε το μάθημα του. Δεν μπορούμε να κάνουμε συνέχεια μεταγραφές. Αγοράζω φθηνά και πουλάω ακριβά, έτσι πρέπει να κινείται. Πιστεύω ότι αλλάζει η κατάσταση. Θέλουμε δεν θέλουμε και λόγω της κατάστασης της χώρας»

Για την πορεία της ομάδας πέρσι: «Πίστευα σε αυτή την ομάδα. Ξέρω πως δημιουργήθηκε χωρίς χρήματα. Με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις η ομάδα ήταν καλύτερη. Καθαρά από ατυχία δεν μπόρεσε να σωθεί νωρίτερα»

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις του 99: «Αν δεν μπορέσει να το εξυπηρετήσει πτωχεύει. Μετά τελειώνει η ιστορία δεν χρειάζεται να το συζητάμε»

Τέλος είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν από τους πρωτεργάτες. Δεν ήμουν αυτός που  κινούσε το αγωνιστικό. Είναι λογικό όταν ο κόσμος φοβάται ότι κάτι δεν πάει καλά, να ρίχνει τις ευθύνες στις κεφαλές. Εγώ πάντως δεν ήμουν ποτέ παράγοντας ούτε θα γίνω. Μόνο οπαδός. Απλά πέρσι πίστεψα ότι μπορώ να βοηθήσω και ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν θα περάσει τα περσινά. Η ομάδα όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά θα έχει και μία αξιοπρεπή παρουσία»

To Top