“Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, θα βγάλει πολύ πάθος”!

O Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ.

Aναλυτικά όσα είπε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να φτάσει στον τελικό:

Έχει τα εφόδια για να φτάσει αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την τωρινή ομάδα με αυτή του 1987. Με τα φετινά στάνταρ υπάρχουν πολλές πιθανότητες αλλά δεν είναι το φαβορί. Κάλλιστα μπορεί να βρεθεί στον τελικό και εύχομαι να το πετύχει. Είναι μια καλή ομάδα ο ΟΦΗ. 

Για την ομάδα του 87΄:

Ήταν μια άλλη εποχή με μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και είχε και ευχέρεια στα χρήματα. Βέβαια δεν γίνονται μόνο με τα χρήματα ομάδα. Έγιναν όλα σωστά τότε.

Για την εικόνα του ΟΦΗ:

Ηταν άτυχος στα παιχνίδια στην αρχή ο ΟΦΗ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Άρη ήταν κάτω από τον Άρη νομίζω.  Είχε μια εικόνα που δεν του άρμοζε να είναι τελευταίος. Έχει μια καλή συγκομιδή από εκεί και πέρα και με τα δεδομένα του και τα προβλήματα που είχε τα έχει πάει αρκετά καλά και βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Για του έχει κάνει κάτι εντύπωση από τον ΟΦΗ:

Έχει καλή ομάδα και καλές μονάδες. Από εκεί και πέρα δείχνει σωστή συνοχή και βγαίνουν πράγματα που δουλεύει ο προπονητής. Βγάζει ωραία πράγματα και σίγουρα έχει μια πολύ δυνατή έδρα που είναι δύσκολο να περάσει οποιοδήποτε. Ήταν λάθος που ο ΟΦΗ είχε φύγει από αυτό το γήπεδο.

Για τον Παπάζογλου:

Είχε προσόντα πολλά και αδίκησε τον εαυτό του τα πρώτα χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου ωρίμασε και βγάζει μια ωριμότητα και σοβαρότητα. Τα προσόντα τα είχε πάντα. Είναι από τους ψηλούς που δεν είναι κακός με την μπάλα στα πόδια. Νιώθει και στον ΟΦΗ καλύτερα γιατί είναι ο βασικός φορ. Παίζει πολύ καλύτερα και σε αυτά τα δύο χρόνια έχει δείξει μεγάλη βελτίωση. Βέβαια τις δυνατότητες τις είχε πάντα.

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη:

Στον Άρη πέρα από την κακή πορεία τα πράγματα δεν είναι καλά και διοικητικά Τα πράγματα πάντως δεν θα είναι εύκολα για τον ΟΦΗ. Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί. Από την μία θα έχει πολύ άγχος αλλά από την άλλη μπορεί να βγάλει πολύ πάθος. Αγωνιστικά ο ΟΦΗ είναι καλύτερη ομάδα. Για μένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη. Πιστεύω πως ο Άρης θα υπερβάλει εαυτόν. Καμιά φορά βέβαια έρχεται και το άγχος και όλα πάνε ανάποδα. Βέβαια το άγχος σε κάνει να παίζεις και καλύτερα, αν είναι όμως υπερβολικό τα κάνεις μαντάρα.

Για την αντίθετη πορεία ΟΦΗ και Άρη που ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία:

Kαταρχάς στον ΟΦΗ από πέρυσι έβαλαν μυαλό και κινήθηκαν πιο σωστά. Στον Άρη τα περσινά δεν έγιναν μάθημα και έγιναν πολλά λάθη και αυτά δημιούργησαν μια μέτρια ομάδα που έχει αδυναμίες από την αρχή. Ο Άρης είναι μια δύσκολη ομάδα σε όλα και δεν έγιναν σωστά πράγματα την φετινή χρονιά. Έγιναν επαναλαμβανόμενα λάθη τα οποία δείχνουν πως ο Άρης δεν έβαλε μυαλό από πέρσι. Πέρσι τον Ιανουάριο η ομάδα συμμορφώθηκε κάπως αλλά δεν έκανε το ίδιο και φέτος.

Για το αν θα ήταν λύση για τον Άρη η Γ΄ Εθνική:

Πέρα αν θα πέσει υπάρχουν μεγάλα χρέη και αυτά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν ξέρω πως μπορεί να επιστρέψει με τέτοια χρέη. Εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα να πέσει στην Γ΄. Η ΑΕΚ όπως δείχνει γρήγορα θα επανέλθει. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι και για τον Άρη το ίδιο.

To Top