ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης πανέτοιμος ένα 24ωρο… απόσταση από τη μεγάλη πρόκληση του κυπέλλου!

Ο Άρης βρίσκεται από χθες στον Βόλο, όπου αύριο θα δώσει στο Πανθεσσαλικό τη “μητέρα των μαχών” κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, με έναν και μοναδικό στόχο: την κατάκτηση τη κούπας.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα δείχνει πανέτοιμη ένα 24ωρο απόσταση από την μεγάλη πρόκληση και το ραντεβού με την ιστορία. Έχει την ιστορική συγκυρία να ξορκίσει μια μεγάλη περίοδο χωρίς τίτλο, κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδας μετά από 54 χρόνια, αλλά και να κερδίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για έκτη συνεχόμενη σεζόν. Και μάλιστα, το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League.

Όλοι δείχνουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει το βάρος της αποστολής τους. Οι φίλαθλοι είχαν και χθες μια ακόμη καλή ευκαιρία για μια δυνατή ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Άκη Μάντζιου ενόψει του τελικού και της προσπάθειας για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το ξεπροβόδισμα της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη στον δρόμο για τον Βόλο, τα… μπλόκα συμπαράστασης σε Μάλγαρα και Κατερίνη, αλλά και η υποδοχή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας έστειλαν τη θετική τους ενέργεια.

Πλέον απομένουν οι πράξεις από την ίδια την ομάδα στον τελικό. Και οι πράξεις είναι μέχρι το τέλος του δρόμου με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Άρης είναι ένα 24ωρο μακριά από το να γράψει μια χρυσή σελίδα!

To Top