Ο Άρης πανέτοιμος για τον “αγώνα της χρονιάς” με τον Πανιώνιο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:00, PRESSARIS LIVE) τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και θέλει τη νίκη για να βάλει τέλος το μαρτύριο της φετινής χρονιάς. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Νίκη για να τελειώνει και να ηρεμήσει όλος ο σύλλογος.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σωστά το έγραψε χθες ο Δημήτρης Φλιώνης στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ. Το μπασκετικό κομμάτι σε αυτό το παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σήμερα μετράει ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα καταφέρει να μετατρέψει την πίεση του αποτελέσματος σε ενέργεια και σωστή σκέψη μέσα στο παρκέ.

Ο Άρης ελέγχει πλήρως τη μοίρα του. Παίζει δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα του, σε ένα Παλέ που θα είναι κατάμεστο και σήμερα και την προσεχή Τετάρτη με το Ρέθυμνο.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με τον κόσμο στο πλευρό του. Κερδίζει σήμερα τον Πανιώνιο και δίνει τέλος σε μια μαρτυρική χρονιά.

Η ομάδα δούλεψε αρμονικά για τρεις βδομάδες παρότι είχε αρκετά προβλήματα με απουσίες. Σήμερα δεν θα απουσιάζει κανείς. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει τους πάντες στην διάθεσή του απέναντι σε μια ομάδα που έφτασε σήμερα να έχει ελπίδες παραμονής κάνοντας μια αγωνιστική υπέρβαση με πέντε νίκες στους 10 αγώνες του β’ γύρου.

Ο Άρης έχει το ρόστερ για να κερδίσει τον αγώνα, έχει την εμπειρία για να κερδίσει τον αγώνα, έχει τις συνθήκες υπέρ του για να κερδίσει τον αγώνα και θα πρέπει όλα αυτά να μπουν σε μια σειρά και με υπομονή να φτάσει στον στόχο του, τη νίκη, είτε αυτή έρθει με… μισό πόντο, είτε με οποιαδήποτε άλλη διαφορά. Νίκη και τέλος στο μαρτύριο!

To Top