Ο Άρης παντού! «Έτρεξε» και στον μαραθώνιο της Ισπανίας! (photos)

Η καρδιά του Άρη χτυπάει παντού και σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις με τον κόσμο του Άρη και τους πιστούς οπαδούς του να βρίσκονται παντού στον πλανήτη!

Πρόσφατα είδαμε στο Άνφιλντ και στο Λίβερπουλ τους οπαδούς της ομάδας να αφήνουν το… «στίγμα» τους. Υπάρχει και νέα ακόμη πιο εντυπωσιακή είδηση: ο… Άρης έτρεξε και σε μαραθώνιο στην Ισπανία!

Όπως παρουσιάζει το blog skepastro, την Κυριακή διοργανώθηκε ο “La Mitja Marató de Granollers 2012”, ένας ημιμαραθώνιος 21 χιλιομέτρων λίγο έξω από τη πόλη της Βαρκελώνης. Σε αυτόν ο Ισπανός οπαδός του Άρη γνωστός σε όλους «Νίκος» (εμπνευσμένο το παρατσούκλι του από τον Γκάλη) έτρεξε με τα χρώματα του Άρη περίπου για 35′ «πρεσβεύοντας» τον κιτρινόμαυρο σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο!

NIKOS1 Ο «Νίκος»… ανακαλύφθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τhν Μπανταλόνα στην Ισπανία, έχει τατουάζ στο μπράτσο του με το σήμα του Άρη, έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα σε παιχνίδια του Άρη, έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό δίνοντας το «παρών» σε εκτός έδρας παιχνίδια και φυσικά όπου βρεθεί και όπου σταθεί στην ιβηρική χερσόνησο δε χάνει την ευκαιρία να διαδίδει την ιδέα του Άρη…
 
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές…

To Top