ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης παραμένει στο “παιχνίδι” για την τετράδα-Το πρόγραμμα των ομάδων που διεκδικούν την είσοδό τους

Η ήττα από τον Προμηθέα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο Άρης εκτός τετράδας της βαθμολογίας. Οι κιτρινόμαυροι ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με τους Πατρινούς, οι οποίοι, όμως, υπερτερούν στην ισοβαθμία, αφού τους έχουν κερδίσει δύο φορές, αφήνοντας τους πέμπτους. 

Το Περιστέρι, που υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό είναι τρίτο και θα παραμείνει στην ίδια θέση, αν ηττηθεί, στο παιχνίδι, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Ο Άρης παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, όμως δεν κρατά την τύχη του στα χέρια του, καθώς θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα στις εναπομείνασες αγωνιστικές, τόσο του Περιστερίου όσο και του Προμηθέα. Αν οι κιτρινόμαυροι κάνουν το 3Χ3 είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο ότι θα βρεθούν στην τετράδα, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθούν αρκετές και οι δύο νίκες, καθώς οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.  Δύσκολο πρόγραμμα έχει και το Περιστέρι, με Ολυμπακό, Άρη και ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα του Περιστερίου, του Προμηθέα και του Άρη στις αγωνιστικές, που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (12-6)

19η αγωνιστική: Περιστέρι-Ολυμπιακός

20η αγωνιστική: Απόλλων Πατρών-Περιστέρι

21η αγωνιστική: Περιστέρι-Άρης

22η αγωνιστική: ΑΕΚ-Περιστέρι

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (11-8)

20η αγωνιστική: ΑΕΚ-Προμηθέας

21η αγωνιστική: Προμηθέας-Κολοσσός

22η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Προμηθέας

ΑΡΗΣ (11-8)

20η αγωνιστική: Άρης-Μαρούσι

21η αγωνιστική: Περιστέρι-Άρης

22η αγωνιστική: Άρης-Λαύριο

To Top