Ο Άρης παρών στην Σούπερ Λίγκα, σε αναμονή για τις μεταγραφές

Την ώρα που κορυφώνονται οι προσπάθειες για τη σωτηρία του Άρη, οι κίτρινοι δεν έχουν παρατήσει το θέμα με τις μεταγραφές, μετά τη μη αδειοδότηση. Διπλό παρών στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Η Σούπερ λίγκα μαζί με την ΕΠΟ έχει επεξεργαστεί ένα σχέδιο το οποίο θα κατατεθεί στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, με βασικό αντικείμενο συζήτησης τις αποφάσεις για την αδειοδότηση.

Ο Θανάσης Αθανασιάδης και ο Αντώνης Ζαμπέτας θα εκπροσωπήσουν σήμερα τον Αρη στο κρίσιμο αυτό διοικητικό συμβούλιο της λίγκας (12:00).

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει καταρχήν συμφωνία για να περάσει το θέμα μεταγραφών για όσες ομάδες δεν πήραν άδεια. Υπάρχει μια σχετική πλειοψηφία στην λίγκα, από την στιγμή ειδικά που οι ομάδες που δεν πήραν την άδεια είναι έξι (Άρης, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα) και μαζί τους συντάσσεται και ο Παναθηναϊκός, ενώ θετικός φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός.

Στο σχέδιο αυτό που επεξεργάζονται στην λίγκα αναφέρεται ότι ο αριθμός μεταγραφών που θα επιτραπεί στις ομάδες που δεν έλαβαν άδεια δεν θα είναι ανεξέλεγκτος, αλλά περιορισμένος.

Όπως σας έχουμε αναφέρει για παράδειγμα θα μπορεί ο Άρης πέρα από τους γηγενείς νεαρούς (κάτω των 22) να κάνει τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις ενισχύσεις, δίχως όρους ηλικίας ή καταγωγής.

Εφόσον περάσει η πρόταση αυτή, θα γίνει εισήγηση στην ΕΠΟ η οποία θα αποφασίσει οριστικά. Ήδη με δηλώσεις του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχει ανοίξει το παράθυρο για να επιτραπούν οι μεταγραφές.

Την ίδια ώρα αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του προέδρου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου σύμφωνα με την οποία: «Ή όλοι με 22αρηδες παίκτες ή να μην τιμωρηθεί καμία ομάδα»!

Η παρουσία του Άρη με τους Αντώνη Ζαμπέτα και Θανάση Αθανασιάδη, γίνεται για να δώσει ο σύλλογος την δική του μάχη, ώστε να ανοίξει το παράθυρο της αγωνιστικής ενίσχυσης, τηρουμένων, πάντα, των αναλογιών, μια και τα οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

 

 

 

To Top