ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Άρης “παρών” στη γιορτή της Δημοκρατίας με τον Χρήστο Γαλιλαία (photos)

Συνολικά 47 χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο από τη αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και στον  κήπο του Προεδρικού Μεγάρου πραγματοποιήθηκαν αργά το απόγευμα οι εορταστικές εκδηλώσεις και η καθιερωμένη δεξίωση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τους πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, βουλευτές, εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, καθώς και προσκεκλημένους από τον χώρο της υγείας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γαλιλαίας, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στον Άρη, ενώ μάλιστα αποτελεί έναν από τους μεσεγγυούχους της ΚΑΕ Άρης.

Ο κ. Γαλιλαίας συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και φυσικά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Μεγάλη τιμή η πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας να παραστώ στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με την Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό, την Υπουργό Παιδείας και άλλους κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες της χώρας» έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

To Top