ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης περιμένει να “εισπράξει” την πορεία των τελευταίων τεσσάρων ετών στο νέο του τηλεοπτικό συμβόλαιο

Η πορεία που πραγματοποιεί ο Άρης τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League, ήρθε η ώρα να εξαργυρωθεί με ένα μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η συμφωνία που υπάρχει με τη Nova οδεύει στην ολοκλήρωσή της και πλέον οι κιτρινόμαυροι θα κοιτάξουν να δουν την επόμενή τους μέρα. Αν δηλαδή παραμείνει στο συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλι ή αλλάξουν πάροχο και μετακομίσουν στην Cosmote, η οποία πριν μερικές μέρες ένα deal τριετίας με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέραμε και χθες, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση της Cosmote θα είναι πολύ μεγαλύτερη από της Nova, αναγνωρίζοντας την αξία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και το δυναμικό της brand name, θέλοντας να την συμπεριλάβει στο τηλεοπτικό “μπουκέτο” και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να κλείσει την ομάδα του Άρη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζυγίζει όλα τα δεδομένα και καλείται να πάρει μια απόφαση που φέτος θα έχει μεγαλύτερη σημασία. Αυτό διότι από τη νέα σεζόν οι ομάδες θα μπορούν να αξιοποιούν για το αγωνιστικό τους μπάτζετ μόνο το 70% των εσόδων τους.

Οπότε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης έχει έναν λόγο παραπάνω να διαλέξει την πιο συμφέρουσα πρόταση, αφού το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο στάνταρ έσοδό του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει διευθετηθεί.

To Top