Ο Άρης περιμένει τον Χατζηνικολάου!

Οι φήμες και τα σενάρια για ενδιαφέρον του Άρη για τον Γιάννη Χατζηνικολάου αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Οι κίτρινοι φέρονται να έχουν καταλήξει στην επιλογή Χατζηνικολάου για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας μετά την παραίτηση του Γιάννη Μιχαλήτσου.

Όπως αναφέρει το “novasports.gr” “o κύβος ερρίφθη στον Αρη, αναφορικά με τον προπονητή που οι άνθρωποί του θέλουν να δουν στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Με τον νυν τεχνικό του Ηρακλή, έγιναν δύο επαφές, κατά τη διάρκεια της ημέρας και το ενθαρρυντικό για τους κιτρίνους είναι πως ο Σερραίος δεν έκλεισε την πόρτα στην ομάδα της καρδιάς του. Δεν αποτελεί, άλλωστε, μυστικό πως ένα από τα όνειρα του Χατζηνικολάου ήταν και παραμένει να αναλάβει προπονητής στον Αρη, στην ομάδα, δηλαδή, στην οποία ανδρώθηκε και διακρίθηκε στον ποδοσφαιρικό στίβο.

Ωστόσο, η τωρινή ενασχόλησή του με τον Ηρακλή, αποτελεί εμπόδιο, προς αυτή την κατεύθυνση. Παρά ταύτα οι διοικούντες τον Αρη, επιμένουν και είναι αποφασισμένοι να τον περιμένουν, με στόχο να τον έχουν στον πάγκο την Κυριακή, κόντρα στον Λεβαδειακό. Είναι ξεκάθαρο. Ο Αρης θέλει Χατζηνικολάου, τον εμπιστεύεται και ευελπιστεί σε θετικές εξελίξεις από αύριo.

Στην περίπτωση πάντως που δεν τελεσφορήσει η υπόθεση, θα πιέσουν τον Γιώργο Φοιρό ν΄ αφήσει τον Πιερικό, ενώ το ενδεχόμενο να κοουτσάρουν την ομάδα την Κυριακή οι γυμναστές Θόδωρος Κάντας και Νίκος Βλάχος, δεν θα πρέπει ν΄ αποκλειστεί εντελώς”.

 

To Top