Ο Άρης πρεσβευτής της “Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014”

Ο Άρης αγωνίστηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο με το λογότυπο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας, στο μπροστινό μέρος της φανέλας Αυτό έγινε μετά από συμφωνία με το Δήμο Θεσσαλονίκης για την προβολή ενός πολιτιστικού γεγονότος, το οποίο θα έχει ως επίκεντρο την πόλη. Αύριο στη διάρκεια εκδήλωσης θα μπουν οι υπογραφές στο μνημόνιο συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι επαφές με το Δήμο κατέληξαν σε συμφωνία για προβολή του συγκεκριμένου γεγονότος, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να ευελπιστούν ότι και το όνομα του συλλόγου θα τύχει ανάλογης προβολής, μέσω των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας”.

Η πρόσκληση στην αυριανή εκδήλωση αναφέρει: “Σας καλούμε αύριο, Τρίτη 18/02 και ώρα 11:30, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την επίσημη υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προβολή της «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014- European Youth Capital Thessaloniki 2014» στη φανέλα της ομάδας”.

To Top