ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης προετοιμάζεται κανονικά για αγώνα με προβλήματα και απουσίες…

Υποχρεωμένος να προετοιμάσει τον Άρη για παιχνίδι την Κυριακή είναι ο Άκης Μάντζιος κι ας μην γνωρίζει ούτε ο ίδιος ακόμα αν το ματς θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι…

Τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ κορωνοϊού θα είναι τα πλέον καθοριστικά για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ωστόσο, η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται κανονικά, με αρκετές απουσίες.

Από τη μία όσοι παραμένουν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, στο σύνολο πέντε στον αριθμό, ενώ οι τρεις που βρέθηκαν την Τρίτη αρνητικοί και προπονούνται μόνοι τους θα πρέπει να κάνουν και νέα τεστ αύριο.

Εκτός από αυτούς, την Κυριακή ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Χθες, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Λούκας Σάσα, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά, ώστε να είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Τα δεδομένα για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα, δεν μπορούν να είναι ακόμα ξεκάθαρα. Ίσως αύριο, μετά και τα αποτελέσματα των τεστ, ο Άκης Μάντζιος να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

To Top