Χωρίς κατηγορία

Γιατί να μην κάνουν τέτοια (προκλητικά) συμβόλαια; Μήπως τα πλήρωναν;

Συμβόλαια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ υπογράφτηκαν στον Άρη την οκταετία! Νούμερα με πολλά μηδενικά και προσφορά αντιστρόφως ανάλογη. Διαβάζοντας την λίστα των προκλητικών συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη θα διαπιστώσει κανείς το θλιβερό κοντράστ και το πώς έφτασε να έχει ρημάξει ο σύλλογος!

Από τη μια παχυλές αμοιβές (στην πλάτη του Άρη), για παίκτες που ούτε το όνομά τους μπορεί να θυμηθεί κάποιος σήμερα. Αμοιβές που συσσώρευαν το… βουνό (όχι του επενδυτή), αλλά των χρεών, μέχρι που φτάσαμε σήμερα, να παλεύει ο σύλλογος με μια χούφτα νεαρά παιδιά για να σωθεί, μια και η “μαύρη τρύπα” είναι χαώδης.

Από την άλλη, ασήμαντη η προσφορά σε σχέση με τα τεράστια συμβόλαια, ελάχιστες οι καλές στιγμές, δυο χαμένοι τελικοί κυπέλλου, μια πρόκριση στους “32” της Ευρώπης, ελάχιστες οι μεγάλες βραδιές, κανένας τίτλος!

Σημαντικές για εκείνες τις εποχές οι εισπράξεις και τα έσοδα. Ρεκόρ εισροής χρημάτων. Την ίδια ώρα τεράστια έξοδα για συμβόλαια, δυσανάλογα της προσφοράς και της αξίας των ποδοσφαιριστών. Ρεκόρ εξόδων και κατασπατάλησης, στα όρια της “εγκληματικής πράξης”. Από αμέλεια ή δόλο, μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να αποφανθεί.

Διαχειριστές ομάδων (γιατί πάντα τέτοιοι ήταν), διαχειριστές εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και των ονείρων του κόσμου, κι όμως με συμπεριφορά από αλαζονική, έως κουτή και γιατί όχι εξόχως ύποπτη!

Τα νούμερα του πορίσματος καταγράφουν πώς ρήμαξε ο Άρης. Βέβαια, ο κόσμος οργισμένος και σήμερα αναρωτιέται: Γιατί να μην κάνουν τέτοια συμβόλαια; Μήπως τα πλήρωναν; Ή μήπως τους έλεγχε και κανείς;

Τον λογαριασμό κάποιοι πρέπει να τον… πληρώσουν!

To Top