Ο Άρης ρίχνει το… γάντι στον Σηφάκη: “Έλα να ανανεώσουμε”

Το θέμα του Μιχάλη Σηφάκη παραμένει ανοιχτό στον Άρη. Ο Κρητικός πορτιέρο φορτσάρει για την επιστροφή του στη δράση, μετά την εγχείριση στο γόνατό του, την ώρα που μπαράζ δημοσιευμάτων τον… «πηγαινοφέρνουν» στον Ολυμπιακό. Οι κίτρινοι ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα και να ρίξουν το… γάντι στον Σηφάκη για την ανανέωση της συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο μάνατζερ του 28χρονου τερματοφύλακα, Παύλος Τοπίδης, είχε επικοινωνία με τους παράγοντες του Αρη, οι οποίοι του ζήτησαν ένα ραντεβού προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, συζήτηση που επιχειρήθηκε να γίνει και παλαιότερα, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο διεθνής τερματοφύλακας των κίτρινων πέρασε μια δύσκολη περίοδο κατά το διάστημα της αποθεραπείας του, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και ήταν λογικό να ρίξει βάρος στην αποκατάσταση του προβλήματός του, ώστε να μπει με καθαρό μυαλό και χωρίς πίεση στο θέμα του συμβολαίου του.

Η συγκεκριμένη συνάντηση εφόσον τελικά γίνει τις επόμενες μέρες, θα τονιστεί από τους διοικούντες της ΠΑΕ η διάθεση να του ανανεωθεί το συμβόλαιο… Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι ο Άρη θέλει τον Σηφάκη στην ομάδα, βάζοντας στην άκρη τα όποια μεταγραφικά σενάρια, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό. Αξίζει βέβαια, να τονιστεί ότι στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει το γνωστό οικονομικό εμπόδιο, το οποίο απασχολεί συνολικά στην ομάδα και γίνεται ένας συνεχής αγώνας δρόμου από τη διοίκηση για να τακτοποιηθεί στο δυνατό μέτρο. 

Ο Σηφάκης έχει και αυτός να παίρνει χρήματα από το συμβόλαιό του, όπως σχεδόν στο σύνολό τους, οι ποδοσφαιριστές (ανήμερα των Φώτων η διοίκηση διά στόματος Θανάση Αθανασιάδη δεσμεύτηκε ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα… ) οπότε στη συνάντηση που αναμένεται να γίνει θα πρέπει να διακανονιστεί, αρχικά, το χρέος προς τον παίκτη και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Τα οικονομικά δεδομένα του Άρη είναι γνωστά σε ότι αφορά το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το ύψος της προσφοράς του. Η συζήτηση, όμως, αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά σε ότι αφορά το παρόν και το μέλλον της σχέσης των δυο πλευρών.

Την ίδια ώρα, ο Σηφάκης βρίσκεται στο Βέλγιο μπαίνοντας ουσιαστικά στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του πριν φωνάξει παρών στις προπονήσεις και στην ενεργό δράση.

To Top