ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης σε αναζήτηση σέντερ, αποφασίζει ο Μπέιτς για την επέμβαση

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του Άρη καθώς ο Μάνι Μπέιτς υπέστη ρήξη στον επιχείλιο χόνδρου και μένει να αποφασιστεί ο τρόπος διαχείρισης αυτού του σοβαρού τραυματισμού.

Όπως σημειώσαμε και χθες το βέβαιο είναι ότι ο Αμερικανός σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2023 και το ακριβές διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα πάρει για τον τρόπο διαχείρισης του τραυματισμού.

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου έξι μήνες ενώ στο ενδεχόμενο που επιλέξει τη συντηρητική θεραπεία, κάτι που δεν συνηθίζουν οι αθλητές ειδικά παίκτης ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο ίδιο σημείο, τότε στην καλύτερη περίπτωση να μείνει εκτός για τρεις μήνες.

Για τον λόγο αυτό ήδη ο Αρης αναζητάει στην αγορά τον αντικαταστάτη του, θέλοντας να καλύψει τη θέση του σέντερ. Πρόκειται όμως για μια κακή χρονικά στιγμή και φυσικά ο Γιάννης Καστρίτης ελπίζει να βρει κάτι καλό ή ισάξιο για τον άτυχο Μπέιτς.

To Top