ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης σε αναμονή του Νταρίντα, η Χέρτα φιλικό σήμερα στο Αννόβερο

Ανοιχτός είναι ο δρόμος για την μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη. Αναμένεται πλέον να κορυφωθούν οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και ο 32χρονος Τσέχος διεθνής μέσος να αφήσει τη Χέρτα Βερολίνου για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα τα επόμενα δυο χρόνια.

Μάλιστα, κι ενώ ο Άρης είναι σε αναμονή τόσο στην Τσεχία, όσο και στη Γερμανία, θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του Νταρίντα.

Την ίδια ώρα πάντως, ο Τσέχος μέσος ανήκει κανονικά στην Χέρτα, η οποία δίνει σήμερα στις 16:00 ένα ακόμη φιλικό στο Αννόβερο, με την ομώνυμη ομάδα. Το αν θα παίξει και πόσο απομένει να φανεί.

Αξίζει πάντως, να σημειωθεί ότι ο Νταρίντα αγωνίστηκε και στα δυο φιλικά που έδωσε η Χέρτα Βερολίνου το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του τουρνουά “Wörthersee-Cup”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην αυστριακή πόλη Κλάγκενφουρτ. Κόντρα στη Μόναχο 1860, στον ημιτελικό, από την οποία η Χέρτα ηττήθηκε στα πέναλτι (με 4-3, μετά το ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια) ο Τσέχος παίκτης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Την επομένη απέναντι στην αυστριακή Γκράτσερ ήρθε από τον πάγκο, με την έναρξη του δευτέρου μέρους κι ευστόχησε σε ένα από πέναλτι, που έδωσαν τη νίκη στη γερμανική ομάδα με 3-2 στη σχετική διαδικασία, έπειτα από το 1-1 στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας.

To Top