ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης σε επαφές με FIBA και Τζένκινς για να κλείσει το θέμα της οφειλής

Τις άμεσες ενέργειες για να ξεπεράσουν χωρίς προβλήματα το θέμα της οφειλής που προέκυψε με τον Μάικλ Τζένκινς, δρομολογούν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν υπολογίσει τα χρήματα από το ποσοστό του στοιχήματος, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στους διακανονισμούς με πρώην παίκτες της ομάδας και από τη στιγμή που αυτά θα καθυστερήσουν να έρθουν, είναι δεδομένο το οικονομικό πρόβλημα. Έγκαιρα, ο Άρης επικοινώνησε με τη FIBA και ενημέρωσε ότι θα υπάρξει μία καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων Φεβρουαρίου στους Σανικιτζε και Τζένκινς, οι οποίοι εισέπραξαν κανονικά τις προηγούμενες δόσεις.

Η πλευρά του Μάικ Τζένκινς για μια ακόμη φορά δεν ήταν διαλλακτική, καθώς προχώρησε σε καταγγελία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανάκληση δελτίων, δεδομένου του ότι οι διακανονισμοί με τους δύο συγκεκριμένους αθλητές έγινε με την παρέμβαση της FIBA. Στις τάξεις του Άρη εκτιμούν ότι η FIBA θα δείξει κατανόηση, καθώς η ΚΑΕ πλήρωσε όλες τις δόσεις που προηγήθηκαν και θα τους δώσει ένα χρονικό διάστημα για να καταβάλλουν κι αυτή του Φλεβάρη.

Παράλληλα βρίσκονται σε επαφές και με την πλευρά του παίκτη και είναι πιθανό η υπόθεση να τελειώσει σύντομα (ίσως και σήμερα) με την καταβολή της δόσης των 50.000 ευρώ (συνολικά) και στους δύο παίκτες.

Μέχρι στιγμής να σημειώσουμε ότι οι δόσεις που καταβλήθηκαν στους δύο παίκτες, είναι 125.000 ευρώ.

To Top