ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης σε… μονόδρομο νίκης κόντρα στον Βόλο (20:00 – PRESSARIS LIVE)

“Εξόρμηση” του Άρη σε… μονόδρομο νίκης κόντρα στον Βόλο (20:00 – PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι είναι μεν “λαβωμένοι” από τις πολλές απουσίες, αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα, όμως καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ανώμαλη προσγείωση της ήττας από τον Ατρόμητο.

“Μετά από μια ήττα, η επόμενη μέρα δεν είναι εύκολη. Οφείλουμε, όμως, μετά από κάθε αποτέλεσμα, είτε νίκη είναι, είτε ήττα, να βλέπουμε την επόμενη μέρα, να προχωράμε μπροστά. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε με τους παίκτες όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Με νέα πρόσωπα μετά από καιρό ήταν η αποστολή. Η μία έκπληξη αφορά τον Φράνκο Φεράρι που εντέλει ακολούθησε την ομάδα στην πόλη της Θεσσαλίας, ενώ μετά από τρεις μήνες σε αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και ο Κίκε Σαβέριο, ενώ νέο πρόσωπο είναι και ο Ζαν Ζουλ.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Την ίδια ώρα, από πλευράς Βόλου, αναμένεται η επιστροφή του Νικολάι Άλχο, με τον Φινλανδό αμυντικό να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον ώμο από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το πιθανότερο είναι να στην αποστολή ο Χρήστος Σιέλης, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και υπέστη εξάρθρωση ώμου. Εκτός αποστολής αναμένεται να είναι και πάλι ο Γιώργος Μύγας, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα.

Οι διατητές: Τσιμεντερίδης (Στάικος, Νίκζας, 4ος Ματσούκας, VAR: Σιδηρόπουλος, Μπουξμπάουμ)

 

To Top