Ο Άρης είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του θέλοντας να ενισχυθεί με την απόκτηση του Αμίν Νουά.
Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο (2.02 μ.) πάουερ φόρογουορντ που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Βιλερμπάν και της Φενέρμπαχτσε.
Επίσης έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα του Ισραήλ (Χάποελ Χολόν), Ιταλίας (Ντερτόνα), Ισπανίας (Γρανάδα). Τελευταία του ομάδα είναι η Μπαντούγκ της Ινδονησίας, εκεί όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.
Η κίνηση αυτή είναι για τη θέση “4”, ανεξάρτητα από εκείνη του Έρικ Γκριν για την περιφέρεια του Άρη.
Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις με τον Έρικ Γκριν, όμως ο Αμερικανός γκαρντ θα πρέπει να αποδεσμευτεί πρώτα από τη λιβανέζικη Σατζές, στην οποία ανήκει. Αν όλα πάνε καλά αυτό θα συμβεί μέσα στα προσεχή εικοσιτετράωρα



