ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης σκέφτεται την παραμονή του Μπελ

Από τη στιγμή που ο Άρης θα πορευτεί στο ξεκίνημα (τουλάχιστον) του μεταγραφικού του σχεδιασμού υπό καθεστώς απαογορευτικού μεταγραφών από τη FIBA, δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια παραμονής ξένων παικτών από το φετινό ρόστερ.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι φυσικά ο Γκάρι Μπελ. Ο Αμερικανός πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά στον Άρη, όμως ο χαρακτήρας του, το ομαδικό πνεύμα του και οι αγωνιστικές του ικανότητες άφησαν τους ανθρώπους του Άρη ικανοποιημένους.

Ο Μπελ το τελευταίο δίμηνο και πληρώθηκε και άκουσε ανθρώπους να του λένε την αλήθεια και όχι παραμύθια. Όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να πουν τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, αν και παίκτης σε ξένη χώρα και απλήρωτος.

Η αγωνιστική εικόνα του στο σύνολο ίσως να μην ικανοποίησε ούτε τον ίδιο (6,9π., 2,5ρ., 1,4ασ.), αλλά είναι γεγονός πως στο μεγαλύτερο κομμάτι η ομάδα με τον τρόπο που λειτούργησε, αδίκησε τον παίκτη και τις ικανότητές του.

Ο Άρης κατά πάσα πιθανότητα θα ενδιαφερθεί για να κρατήσει τον Μπελ, αλλά βέβαια θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία στο οικονομικό, όπως επίσης και συμφωνία στον διακανονισμό των οφειλομένων από τη φετινή χρονιά.

Πάντως είναι μια περίπτωση παίκτη από το φετινό ρόστερ που θα απασχολήσει και για την επόμενη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που διαμορφώνονται με συγκεκριμένο τρόπο οι συνθήκες στην αγορά των παικτών που μπορεί να αποκτήσει ο Άρης.

To Top