Ο Άρης στήριξε εμπράκτως τον τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδας (video – photos)

Και ο μπασκετικός (μαζί τον ποδοσφαιρικό) Άρης συμμετείχε στον τηλεμαραθώνιο Αγάπης της Livemedia για την στήριξη της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδας.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ σε δελτίο Τύπου: “Μία εκδήλωση ανθρωπιάς έλαβε χώρα την Κυριακή 7/12 στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδας, από την οποία ο Άρης δε θα μπορούσε να λείψει.

Η εταιρεία INVENTICS Α.Ε. και τα στελέχη της, όντας αρωγοί στην προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (ΕΣΒΕ), διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, παράλληλα με τη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά (bazaar) τον 4ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia. H ΕΣΒΕ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της από τις 10:00 έως τις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Σωματείου.

Τον Άρη εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, ο οποίος συνομίλησε με τα άτομα της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και χάρισε μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών”.

Ο Σπύρος Μούρτος δήλωσε για την εκδήλωση: «Συγχαρητήρια για την εκδήλωση, είναι ένα πολύ όμορφο παζάρι στο οποίο ο κόσμος μπορεί μα το μικρό του υστέρημα να βοηθήσει τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Δυστυχώς δεν είναι τόσο γνωστό όσο έπρεπε να είναι, όμως μέσα απ’ αυτό είναι ευκαιρία να το μάθει όλος ο κόσμος. Και είναι καλό να μπορούμε να βοηθάμε τα παιδιά και μέσα στη χρονιά».

To Top