ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης στα Μαυροσκούφεια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των 26ων Μαυροσκουφείων 2016 στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016 (ημέρες Σάββατο και Κυριακή), στα οποία θα λάβει μέρος και ο Άρης.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.9.2016, NICK GALIS HALL (1Η ΗΜΕΡΑ)

18:00 ΑΡΗΣ – GAZIANTEP BASKETBALL

20:30 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.9.2016, PAOK SPORTS ARENA (2Η ΗΜΕΡΑ)

17:45 ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – GAZIANTEP BASKETBALL

20:00 ΠΑΟΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Να σημειωθεί ότι η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ (ένα εισιτήριο την ημέρα και για τα δύο παιχνίδια/ημέρα) και όλα τα παιχνίδια θα είναι ζωντανά και on demand από την ιστοσελίδα www.livemedia.gr  καθώς και από το επίσημο site του ΣΔΚΘ www.sdkth.gr.

Τέλος, για την είσοδο στους αγώνες και για τις δύο ημέρες: α) Για την πρώτη ημέρα του τουρνουά (NICK GALIS HALL): η είσοδος και η έκδοση εισιτηρίων θα λαμβάνει χώρα μόνον από τις θύρες 5 και 6.

To Top