ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης στερείται ανθρώπων ικανών για αποφάσεις

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης προφανώς και έγινε για να συζητηθούν τα δεδομένα για την πολύ δύσκολη θέση στην οποία μπήκε η ομάδα μπάσκετ εν τη κραυγαλέα απουσία του ιδιοκτήτη της.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όλα όσα συζητήθηκαν χθες αφορούσαν το παρόν και το βραχυπρόθεσμο μέλλον του τμήματος, αλλά το δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι, δηλαδή τις μετοχές. Δυστυχώς.

Χθες δεν εμφανίστηκε για να συζητήσει τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα. Το μετέφερε για σήμερα. Η ανεπάρκειά του και η αδυναμία του να διοικήσει δυστυχώς πλέον αφήνουν σημάδια πάνω στην ομάδα, που είναι ξεκάθαρο πως είναι “άρρωστη”.

Το μεγάλο πρόβλημα του Άρη είναι αυτό ακριβώς σήμερα, όχι το οικονομικό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ιδιοκτήτης για να διοικήσει και δυστυχώς αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει και προπονητής για να εμπνεύσει.

Ούτε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ούτε ο Σούλης Μαρκόπουλος δείχνουν ικανοί να επαναφέρουν την ομάδα στον σωστό δρόμο. Ο ένας με τις αποφάσεις του εκτός των τεσσάρων γραμμών, ο άλλος με την διαχείριση του ρόστερ – το οποίο παρά το 2-8 έχει ποιότητα την οποία η “αρρώστια” δεν έχει αφήσει να βγει – και τις αποφάσεις του εντός του παρκέ.

Προφανώς και ευθύνες έχουν και οι παίκτες. Είναι ξεκάθαρο αυτό και μάλιστα οι ευθύνες τους είναι πολλές ως προς την συμπεριφορά που επιδεικνύουν. Ναι, είναι απλήρωτοι, αλλά αυτό δεν πρέπει να κάνει κανέναν παίκτη αδιάφορο ή περιπατητή στο γήπεδο, όταν μπαίνει να παίξει.

Ο Άρης στερείται ανθρώπων να πάρουν αποφάσεις, στερείται ανθρώπων με καθαρό μυαλό και αυτό πληρώνει μέχρι σήμερα. Και για αυτό έχει πρωτίστως την ευθύνη ο Γουλιέλμος και ακολούθως ο Μαρκόπουλος.

To Top