ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης στο “καυτό” Παλέ κοιτάει στα… μάτια την 6η συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Κλουζ (20.00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης κοιτάει στα… μάτια την 6η συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Κλουζ  σήμερα το βράδυ για την 4η αγωνιστική στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό EuroCup  (20.00 – PRESSARIS LIVE)…\

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, απέναντι στους δυνατούς Ρουμάνους, οι οποίοι έχουν ρεκόρ 3-1 στο BKT EuroCup και είναι αήττητοι (5-0) στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Η μίνι προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση.

Τα προβλήματα του Άρη είναι δυο:

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού, με αποτέλεσμα την απουσία του από τον σημερινό αγώνα. Εκτός παραμένει και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

“Πολύ καλή ομάδα μπορεί όχι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό με καινούργιο γήπεδο, με πολύ κόσμο μια ομάδα με καλές πορείες στο Champions league και στο EuroCup ..Μάλιστα έχουν έναν μεγάλο κορμό από τα προηγούμενα χρόνια κάτι το οποίο τους δίνει πολύ καλή ομοιογένεια στην αρχή της σεζόν. Έχουν προσθέσει στο σύνολο τους δύο παίχτες με μεγάλη εμπειρία στη Euroleague, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην διοργάνωση”  σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καστρίτης.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Καστίβελης σχολίασε: “Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι η Κλουζ είναι πολύ καλή ομάδα στο μπασκετικό κομμάτι βασίζεται στην περιφέρεια της, έχει μια πολύ καλή περιφέρεια και το δείχνει από την βαθμολογική της θέση με 3 νίκες και μία ήττα, σίγουρα θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δώσουμε μία μάχη. Είναι αρκετά επικίνδυνα αυτά τα παιχνίδια όλα αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να μην έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας αλλά έχουμε δύο μέρες για να είμαστε έτοιμοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη” .

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Τούρκος, Εμίν Μόγκουλκοτς, ο Ισπανός, Αλμπέρτο Μπαένα και ο Βέλγος, Νικ Βαντ Ντεν Μπρεκ θα είναι οι διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού του Άρη με την Κλουζ, για την 5η αγωνιστική του  EuroCup.

Και οι τρεις διαιτητές, που διευθύνουν παιχνίδια της Ευρωλίγκας, θα σφυρίξουν για πρώτη φορά φέτος αγώνα των κιτρινόμαυρων.

To Top