ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης στο πιο δύσβατο μονοπάτι της τελευταίας πενταετίας

Μέσα Σεπτεμβρίου ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, διότι δεν έχει χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις του και όσο κι αν ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάνει την προσπάθειά του μαζί με τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο, για να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, τίποτα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει που κάνει κάποιον αισιόδοξο.

Οι εξαγγελίες για χορηγίες έμειναν εξαγγελίες από την πλευρά του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος (δυστυχώς) εξακολουθεί να είναι ανακόλουθος των δηλώσεών του όλο το καλοκαίρι (και πιο πριν).

Οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί κάποια στιγμή θα αρχίσουν να εκδικάζονται. Ήδη έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη να εκδικαστεί η προσφυγή του Βασίλη Σίμτσακ…

Με μαθηματική ακρίβεια ο Άρης οδηγείται σε κατάσταση SOS, αν δεν παρθούν αποφάσεις από τη διοίκηση κι αν δεν βρεθεί χρήμα για να καλυφθούν οι διακανονισμοί.

Χθες υπέβαλλε την παραίτησή του και ο Δημήτρης Παπακυριάκης, ο εξ απορρήτων του Νίκου Λάσκαρη, άνθρωπος που είχε αρμοδιότητες μεγαλύτερες ακόμα και από τον αδελφό του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάνο Λάσκαρη.

Ο Παπακυριάκης ήταν αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ και χρεώνεται μεγάλο μέρος των λανθασμένων κινήσεων την τελευταία χρονιά. Υπό άλλες συνθήκες θα επρόκειτο για ευχάριστη είδηση η παραίτησή του, αλλά το ότι επέλεξε το συγκεκριμένο χρονικό σημείο για να παραιτηθεί, φανερώνει την τεράστια αβεβαιότητα στο τμήμα λόγω του ότι η οικογένεια Λάσκαρη αδυνατεί να δώσει λύσεις.

To Top