ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης στο πλευρό των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Άρη, η οποία δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας για συμμετοχή του σε φιλικό αγώνα το προσεχές Σάββατο 19/9 στη Νεάπολη.

Τα έσοδα της εν λόγω αναμέτρησης – το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ – θα διατεθούν σε παιδιά που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.

Μάλιστα, σήμερα διεξήχθη στο Δημαρχείο Λάρισας η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, όπου το παρών, από πλευράς Άρη, έδωσε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο αθλητισμός και δη το μπάσκετ δεν περιορίζονται στα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ο ΑΡΗΣ, έχοντας πάντα έντονη κοινωνική ευαισθησία και όντας πιστός στην αρωγή προς συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας για διεξαγωγή φιλικού αγώνα, το Σάββατο 19/09 (18:00) στο κλειστό της Νεάπολης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε παιδιά που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.

Τη Δευτέρα 14/09 έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Λάρισας η συνέντευξη Τύπου για τον φιλανθρωπικό αγώνα του Σαββάτου. Ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κος Λευτέρης Αρβανίτης, έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Είναι μεγάλη χαρά μας που θα δώσουμε αυτόν τον φιλικό αγώνα για έναν ανθρώπινο σκοπό και δεχθήκαμε τη σχετική πρόσκληση χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο ΑΡΗΣ ήταν και παραμένει ομάδα με έντονη κοινωνική δράση και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον της χώρας μας. Καλούμε τον κόσμο της Λάρισας να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, για να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, κος Απόστολος Καλογιάννης, απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου, ενώ υπογράμμισε «την ανταπόκριση και τη συμμετοχή της ιστορικής ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης σ΄ αυτήν την πρωτοβουλία».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΓΣΛ κος Ιωάννης Κατέρης, τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία και κάλεσε τους φιλάθλους του μπάσκετ αλλά και όλους τους Λαρισαίους να βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο, προκειμένου με τα έσοδα να στηριχθούν παιδιά οικογενειών της Λάρισας, που έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση.

Το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας του Γυμναστικού, κος Θάνος Κουκουράβας, τόνισε ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχει φθηνότερο εισιτήριο (3 ευρώ) για όσους θελήσουν να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά δε θα παραστούν στην φιλική αναμέτρηση.

Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, εξήρε την πρωτοβουλία του Γ.Σ.Λ., μίλησε με θερμά λόγια για την ανταπόκριση του ΑΡΗ και υποστήριξε ότι ο χώρος του αθλητισμού και των σωματείων δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αποκομμένος από την κοινωνία και τις ανάγκες της».

To Top