ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης στρέφεται στο Ρέθυμνο και τις… νίκες

Η νίκη επί του Ηφαίστου δίνει μια βαθιά ανάσα σε όλους όσοι εμπλέκονται στην ομάδα μπάσκετ του Άρη. Εννοείται πως δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για χαρεί κανείς περισσότερο από… μία μέρα, διότι ο Άρης οφείλει άμεσα να βρει τον καλό εαυτό του και να μαζέψει νίκες για να αποφύγει εγκαίρως τις περιπέτειες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα με το Ρέθυμνο και καλούνται να διαχειριστούν με σωστό τρόπο την πρώτη νίκη που έκαναν στο πρωτάθλημα μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γιάννης Καστρίτης ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα με το Ρέθυμνο με διπλή προπόνηση σήμερα και χωρίς προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Όλοι οφείλουν να μείνουν ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, που είναι η αγωνιστική βελτίωση. Ο Άρης κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ήφαιστο, αλλά και πάλι παρουσίασε συμπτώματα “ψυχολογικού προβλήματος”. Ευελπιστούν όλοι ότι το προχθεσινό αποτέλεσμα θα διαφοροποιήσει τα πράγματα και θα δώσει πόντους στην αυτοπεποίθηση όλων των παικτών και ευχής έργο είναι αυτό να φανεί στο Ρέθυμνο.

To Top